Közösségi ház

 1. Bemutatkozás
 2. Közösségi ház

  A Közösségi Ház 2004-ben nyitotta meg kapuit és tölti be a helyi közművelődési intézmény szerepét. Itt kapott helyet a Radnóti Miklós Községi Könyvtár illetve a korszerű gépekkel, nyomtatókkal, szkennerrel, fénymásolóval felszerelt TELEHÁZ. Bejegyzett székhelye továbbá a Polgárőrség helyi szervezetének, a Sajóládi Népművészeti Egyesületnek és az épületben található a Roma Nemzetiségi Önkormányzat irodája is. A Közösségi Ház tevékenységét 2004. júliusi óta főállású művelődés-szervező irányítja, munkáját közfoglalkoztatásban dolgozók segítik.

  Radnóti Miklós Községi Könyvtár

  A Radnóti Miklós Községi Könyvtár felnőttek, diákok és gyermekek számára egyaránt kínál tanulási és szórakozási lehetőségeket több mint 4000 db-os gyűjtemény áll az olvasni, művelődni vágyók rendelkezésére. Az állomány folyamatosan bővül és próbál a helyi igényekhez alkalmazkodni. Olvasó Club is működik itt, amely különböző témakörökben kínál újságokat – aktuális hírek, események, kultúra, sport, divat, hobbi, szórakozás – folyóiratokkal, napi- és hetilapokkal áll az intézménybe betérők rendelkezésére. A könyvtár érvényes olvasójeggyel látogatható, a szolgáltatások igénybe vétele ingyenes.

  Teleház

  Sajóládon, 2006 februárjában nyitotta meg a kapuit a Teleház, melynek elsődleges célja az volt, hogy mindenki hozzáférhessen a világháló adta ismeretekhez, szolgáltatásokhoz. Az internet segítséget nyújthat munkakeresésben, pártalálásban, tanulásban, közérdekű információkhoz is hozzájuthatunk általa, illetve a tendenciák afelé mutatnak, hogy hivatalos ügyeink intézésében is egyre gyakrabban szükségünk lesz rá. A sajóládi Teleház megalakulásának az évében tagja lett a Magyar Teleház Szövetségnek, melynek eredményeképpen használhatja annak logóját, emblémáját, rész vehet országos pályázatokon és ingyen kapja a Gamestar és a Computerworld újságokat.

 3. Szolgáltatások
 4. TELEHÁZ szolgáltatásai és árai:

  Számítógép használata: ingyenes

  • Internet használata
  • Elektronikus levelezés
  • Optikai lemezek használata
  • Szövegszerkesztés
  • Gépelés
  • Pályázati anyag letöltése internetről lemezre

  Nyomtatás:

  • Fekete-fehér szöveg A/4-esre: 50Ft/oldal

  Fénymásolás:

  A/4-esre oldalanként: fekete-fehér: 15 Ft/oldal, színes lap: 100 Ft/oldal.

  Telefax használata: Belföld: 400 Ft/oldal

  Szkennelés: A/4-es lapra (szöveg, kép) 45 Ft/oldal

 5. Nyitvatartás
 6. Hétfő 10.00 – 18.00
  Kedd 09.00 – 16.00
  Szerda 09.00 – 16.00
  Csütörtök 10.00 – 18.00
  Péntek 09.00 – 14.00

  A Sajóládi Dalkör próbáit hétfői napokon 17:00-18.00-ig tartja.

  Egyéb információ a Közösségi Ház életéről és aktuális rendezvényeiről a Közösségi Ház facebook oldalán illetve a 06-46-593-265-ös telefonszámon kérhető.

 7. Elérhetőségek
 8. Cím: 3572, Sajólád, Dózsa György u. 110.

  Telefonszám: 06-46/593-265, 06-46/900-054

  Fax szám: 06-46/593-265

  E-mail: kh@sajolad.hu

  Vezető: Györkei Pálma. Tel.: 06-70/459-1701

 9. Rendezvények
 10. A Közösségi Ház helyszínt biztosít a klubok foglalkozásainak és egyedi programoknak is. 2005 óta működik a házban a Sajóládi Dalkör, amely főleg az idősebb korosztály számára kínál kikapcsolódást. Megalakulásuk óta egyre több helyre kapnak meghívást, amelynek igyekeznek eleget tenni. Évente több alkalommal, sok esetben ünnepkörökhöz kapcsolódó játszóházak, kézműves foglalkozások kerülnek megszervezésre a Közösségi Házban, melyet elsősorban a 3-12 éves korosztály látogat szívesen. A község egész lakosságát érintő rendezvények is színesítik a kulturális programot, kiemelkedő közülük: Családi Sportnap, Egészségnap, Falunap, Idősek napja és a nemzeti ünnepeinkre készülő műsorok és megemlékezések.

Rendezvények

Ládi körkép

Pályázatok

Csatlakozás az ASP rendszerhez


Tájékoztató

Vízrendezés

Tájékoztató

Közvilágítás

Képek

Napelem

Képek

Energetika

Képek

SZOCIÁLIS ÉS KÖZÖSSÉGI KÖZPONT KIALAÍTÁSA SAJÓLÁDON

Dokumentáció

B.A.Z. Megyei Kormányhivatal

Facebook

Hírek

Hírek

Köszöntő

Köszöntő

Sajólád © Copyright 2015. Minden jog fenntartva!
Készítette: Czaga